— Ajánló

— 2011. November 22. 11:37

— Írta: Velkei Zoltán

2011/11/26: Actress @ A38

Nagyjából egyetérthetünk abban, hogy jelenleg Actress az egyik leginkább előremutató elektronikus zenei művész. Darren J. Cunningham az utóbbi években úgy keverte a dubstepet, electrót, technót, house-t és modern bass-t egymással, ahogyan senki más, és ezt jól támasztja alá, hogy Splazsh című albumát a Wire tavaly az év lemezévé választotta. Actress-t most szombaton az A38-on láthatjuk kedvenc hazai house-párosunk (Crimson & Chrom) jelenléte mellett. Négynegyedközpontú estére számítunk, melyre ráadásul egy páros belépőt nyerhetsz tőlünk!


Actress – Ghosts Have A Heaven

Flyer:

Játék

A játékban az alábbi kérdésre kell helyes megfejtést beküldened, így egy páros belépőt nyerhetsz Actress A38-as fellépésére. A játékra viszont csak akkor jelentkezhetsz, ha a Kultblog közösség tagja vagy, amit egy Facebook page lájkkal jelezhetsz. A megfejtéshez a helyes válasz sorszámát kell elküldened a jatek@kultblog.hu címre 2011. november 24. (csütörtök) éjfélig. Ne felejtsd el megadni a teljes neved és Facebook profilod címét is, hogy beazonosíthassunk, ha nyersz. Sorsolás és eredményhirdetés november 25-én.

Kérdés: Actress mellett egy másik Cunningham is nagy hatást gyakorolt az elektronikus zenére, igaz, ő klipjeivel és videóival tette ezt. Ki ő?

Lehetséges válaszok:

  1. John Cunningham
  2. Andy Cunningham
  3. Chris Cunningham

Ez a játék lezárult. A helyes megfejtés Chris Cunningham (3-as) volt. A résztvevőket emailben értesítettük.

Linkek: