— Ajánló

— 2013. July 28. 14:49

— Írta: Kollár Dániel

2013/08/03: Lenzman @ A38

A Major League vs. Bladerunnaz sorozat legújabb állomásán nem kisebb név érkezik az A38-ra, mint a Metalheadz soul boyának számító holland Lenzman.

Napjaink egyik legfelkapottabb drum & bass producere Goldie címkéje alatt érkező bemutatkozó albumát egyengeti az utóbbi időben, közben pedig olyan előadók remix felkéréseinek tesz eleget, mint Delilah, a Pendulum, Makoto vagy Natalie Duncan. Lenzmant a podcastjeiből ismert Dan Stezo mc is elkíséri a hajóra. Holland oldalról itt lesz még Pamb & Harsh, a magyar fronton pedig Statik és Mentalien adagolja majd az ütemeket.

Kedvcsinálónak hallgassatok Lenzman podcastot, amely már az idei nyár hangulatában készült:

https://soundcloud.com/outlookfestival/out006-lenzman-dan-stezo-that

Flyer:

Játék

A játékban az alábbi kérdésre kell helyes megfejtést beküldened, így egy páros belépőt nyerhetsz az augusztus 3-i Lenzman bulira. A játékra viszont csak akkor jelentkezhetsz, ha a Kultblog közösség tagja vagy, amit egy Facebook page lájkkal jelezhetsz. A megfejtéshez a helyes válasz sorszámát kell elküldened a jatek@kultblog.hu címre 2013. július 31-e (szerda) éjfélig. Ne felejtsd el megadni a teljes neved és Facebook profilod címét is, hogy beazonosíthassunk, ha nyersz. Sorsolás és eredményhirdetés augusztus 1-jén (csütörtök).

Kérdés: Melyik kiadón nem volt eddig megjelenése Lenzmannek?

Lehetséges válaszok:

  1. Spearhead Records
  2. Subtitles
  3. Signature Recordings

Ez a játék lezárult. A helyes válasz a Signature Recordings (3-as) volt. A résztvevőket emailben értesítettük.