— Ajánló

— 2013. September 16. 21:55

— Írta: Farkas Péter

2013/09/19: Kultblog @ Fogas Ház w/ Utero & Imre Kiss

Szeptember 19-én, csütörtökön a Kultblog fog gondoskodni róla, hogy a Decentralizált Pálmafák rendezvénysorozat újabb emlékezetes estével gazdagodjon. Miképpen a blogon, úgy élőben is arra fogunk törekedni, hogy érdekes, színes programban legyen részetek. Mondjuk is, kiket-miket viszünk.

A két részre épülő este első felében tanácsos lesz magatokhoz venni egy(-két) pohár finom italt, hogy oldott légkörben élvezzétek könnyed irodalmi felolvasószínházunk frivol történeteit. Szereplőink hol ledérek lesznek, hol kacérak, hol szerethetőek, hol pedig naivak, és embere válogatja majd, hogy ebből mennyi a maszk hatása, mennyi a boré, és mennyi az életé.

A felolvasó csapatban két kultbloggerünket, Nagy Nikoletta Annát és Farkas Pétert köszönthetitek, ők pedig elhozzák két jóbarátjukat, Sós Dóra és Zelei Bori kortárs írókat is. Temperamentumos történet pedig nincs gitárszó nélkül, így velünk lesz Günsberger Ákos is, aki élőzenei kísérettel fűszerezi majd az egyórás felolvasást.

Utero

Utero

Az est második felére két fiatal producert, Imre Kisst és Uterót hívtuk el. Az S Olbricht és Route 8 kazettakiadványait is gondozó hazai Farbwechsel kiadó legújabb üdvöskéje Imre Kiss hamarosan saját szalaggal debütál, melyből remélhetőleg egy kis zajosan elektronikus ízelítőt is kaphatunk. Mellette a szintén budapesti bázisú, Visionary Minds elektronikus zenei kiadó egyik legszelídebb álmodózója, Utero festi meg galaktikus vízióit különböző táncolható ritmusképletekben.