— Egyéb

— 2007. May 4. 16:43

— Írta: Varga Csaba

Fogaskerekek nyikordulásáról

Nagyon durván beindult a gépezet. A csapat a jövő héten összeszokási tréning gyanánt elvonul a tajgára, hogy aztán visszajöjjünk, és elmondjuk mindenkinek, hogy minket bazmeg farkasok neveltek, medvét öltünk, és nem félünk kimondani olyanokat, mint hogy steckpferd.

Na jó, igazából az van, hogy már lassan egy éve avasodik ez a site, a domaint ellepte a por a kedvencek lista alsó régiójában. És ekkor jött a sors keze, ezer kilojule-t felemésztve baszott rá az asztal lapjára (amiről ennek egyenes következményeként pattant fel három kávésbögre és egy pizza kővé száradt széle), és azt mondta: MOST. Én meg hittem neki.

Jött négy srác, és vannak terveik. Terveim nekem is vannak. Aztán lettek közös terveink. Aztán elcsábítottunk még két csajt, és azt mondtuk, hogy jók a dolgok. Aztán összehordtuk egy nagy kupacba az agyunk hátsó felében leüllepedett gondolatokat, raktunk belőle egy máglyát, meglocsoltuk huszonöt liter keroiznnal, és június elsején begyújtjuk.

Watch out!

A nagy szavak alatt Anthony Rother kevergeti alattomosan a rémálmok masszáját, Lucifer szájával mond az elkurvult világnak fakoffot, mi pedig tanulunk tőle.