— Ajánló

— 2008. December 24. 20:12

— Írta: Varga Csaba

2008/12/28: CinemaTour II. – Realistic Crew, Bootsie Quartet @ Trafó

A májusi első rész után december 28-án újra megrendezésre kerül a CinemaTour est, ezúttal a Trafóban, és ismét egymásba tekeredik a metropolisz atomszférájából harapó zene és az ezt vászonra kenő, nyakatekert vizuál.

Múlt héten kiírt játékunkban két páros belépőért lehetett játszani, és hogy teljes legyen a karácsony, még a 24-e este kapujában ki is sorsoltuk, hogy kik a szerencsések. Katt katt katt!

A feladvány az volt, hogy mi a címe a Realistic Crew MySpace oldalára legutóbb felkerült dalnak. A helyes válasz természetesen a Synchron volt. A jó megfejtők közül szerencsésen járt, és egy oldalmotor kíséretében behajthat december 28-án a Trafóba:

B.B. és V.T.
(A  teljes neveket a vendéglista wannabek okán szupertitkosítottuk.)

Nekik gratulálunk, mindenki másnak pedig csak ajánlani tudjuk, hogy azért ne hagyja ki a bulit!

December 28-án tehát a fő esemény a Realistic Crew előzetes lemezbemutatója lesz. Az új albumról annyit már tudni lehet, hogy a felvételek készen vannak, és épp fényezik rajta a hangzatokat a berlini Clayx stúdióban. Elég csak egy gyors pillantást vetni az ugyanitt megfordult együttesek terjedelmes listájára (4 Hero, Alva Noto, Atomhockey, Booka Shade, Bushwacka, Calexico, Chicks On Speed, Christian Prommer, most jutottam el rendkívül szelektíven a D betűig, nem folytatom), és máris biztosak lehetünk benne, hogy jó helyre került az anyag. Állítólag az új számokban kevesebb a nesz és a sejtelem, cserébe van táncos ütem, tempó, de persze akad sötét triphop és absztrakt hiphop is. Hát, baromi kíváncsian várjuk!


Realistic Crew – One Year

A CinemaTour II-n a Realistic alatt szokás szerint a Monkeypresso vizuálozik majd, ha minden igaz a zenével extramód szinkronizáltan (erre van valami technikai leírás, de nem értjük, viszont nagyon meggyőzően hangzott). A Bootsie Quartet koncertjéhez Kemuri készített képeket, kifejezetten erre az alkalomra. Az élő hangok után a lemezjátszókat c0p veszi kezelésbe, akitől gyanítható, hogy nem bírja ki dubstep nélkül, de majd meglátjuk.

Linkek: