— Ajánló

— 2009. February 16. 12:33

— Írta: Belányi József

2009/02/20: Bladerunnaz 10. szülinap @ STUDIO

Hogyan kell megünnepelni egy kerek évfordulót? Béreljük ki a jelenleg legjobb hangtechnikával rendelkező, több ezer ember befogadására alkalmas helyszínt, rántsunk össze egy olyan line-upot máig aktív legendákból, amilyen még soha nem volt, aztán szabadítsuk rá mindezt vírusként a tömegre. Február 20-án, a Studio Events Hall falait a Virus label négy nagyágyúja fogja megrengetni. Ed Rush, Optical, Matrix és MC Ryme Tyme csak ott, csak nekünk, csak akkor – ez a négyes ugyanis még soha nem állt össze egyetlen rendezvényen sem. Az esten egyszerre lesz jelen múlt és jövő, hiszen a megkerülhetetlen dnb-himnuszok mellett az új Virus LP, a Travel The Galaxy trackjei is esélyesek a felcsendülésre. A magyar vonalat a Bladerunnaz oszloposai, Bal és Safair, illetve Mastif és Ozon képviselik. Isten éltessen, Bladerunnaz!

Ünnepelj te is: az ajánló végén található kérdés helyes megfejtői között 2 db belépőt sorsolunk ki!

Vannak csalhatatlan jelek, amik arra utalnak, hogy öregszel. Átadják a helyet a buszon, csókolommal köszönnek a ballagó gimnazisták, a kedvenc buliszervező csapataid meg egymás után jelentik be, hogy jubilálnak. Az Impulsecreator (drumandbass.hu) 2008-as szavazásán a kedvenc hazai partyszervező kategóriában elsöprő fölénnyel diadalmaskodó Bladerunnaz február 20-án ünnepli 10. születésnapját. A dobbasszus szcénából nem mindenkit, csak az arra érdemeseket Magyarországra csábító csapat a kerek számot nem akárhogyan kívánja emlékezetessé tenni.


Bladerunnaz 8. születésnap

A megkerülhetetlen drum and bass trackeket (Wormhole, Bacteria, Pacman stb.) sorra szállító Ed Rush & Optical mellé elhozzák Matrixot (Optical öccsét), valamint a Virus kiadó frenetikus ceremóniamesterét, MC Ryme Tyme-ot. Külön-külön már mindannyian tisztelettüket tették hazánkban, azonban így négyen még soha, sehol nem léptek színpadra.

Mit lehet kívánni a Rubik-kockás csapatnak? Még sok, hasonlóan erős születésnapot!

Játék:

Ha szeretnél részt venni a Bladerunnaz 10. születésnapi zsúrján, akkor küldd el az alábbi kérdésre a helyes válasz betűjelét szerda (2009. február 18.) délig az info@kultblog.hu címre, és reméld a legjobbakat! Eredményhirdetés aznap délután.

Kérdés: Milyen jelenséget takar a Chub rub, Ed Rush & Optical egyik új trackjének címe?

Lehetséges válaszok:

a) El Chupacabra hangját utánzó kifejezés
b) Kövér lányoknál előforduló horzsolás a két comb találkozásánál
c) Zsírból készült radír használata

Ez a játék már lezárult. Eredményhirdetés itt.