— Ajánló

— 2011. March 2. 08:36

— Írta: Varga Csaba

2010/03/05: Is Tropical, We Have Band @ Trafó

Szombaton a Trafóban ismét támadnak a britek az indie vonalról. Egyesek szerint ez az újhullám, szerintem erősebb referencia, hogy jól merítenek a nagy elődöktől, meg hogy a poppaletta helyett az alter vonalat hozzák. Az Is Tropical energikus, maszkos inkognitóban előadott show-járól híres, míg a We Have Band a sötétzenés hatást emeli ki magáról, utóbbi sajtóanyaga pedig azt, hogy az NME szerint is érdemes rájuk figyelni. Indie arcoknak, Joy Division fanoknak és britmániásoknak melegen ajánlott. Ráadásul most jegyet is nyerhetsz, ha velünk játszol!

Nézd meg az alábbi videókat, kerülj képbe a zenékkel, aztán játssz a cikk végén található játékban, és nyerj egy páros belépőt a bulira!


Is Tropical – Seasick Mutiny


We Have Band – You Came Out

Játék

A játékban az alábbi kérdésre kell helyes megfejtést beküldened, így egy páros belépőt nyerhetsz az Is Tropical-We Have Band bulira. A megfejtéshez a helyes válasz sorszámát kell elküldened az info@kultblog.hu címre péntek (2011. március 4.) délig. Ne felejtsd el megadni a teljes neved is, hogy beazonosíthassunk, ha nyersz. Sorsolás és eredményhirdetés péntek koradélután.

Kérdés: Milyen természeti jelenség fordul elő az egyik klipben, és melyik testrészébe folyik bele a fiú “szeme” a másikban?

Lehetséges válaszok:

  1. Tornádó és a szájába
  2. Árvíz és a fülébe
  3. Vulkán és a kezébe

A játék lezárult, a helyes válasz a hármas volt. A résztvevőket e-mailben értesítettük.