— Ajánló

— 2011. May 13. 08:01

— Írta: Kollár Dániel

2011/05/20: LTJ Bukem & MC Conrad @ Merlin

LTJ Bukem tényleg az a figura, akit “senkinek nem kell bemutatni”, legalábbis azok között, akik kedvelik a lágy, muzikális drum & bass-t. Sokak kedvence május 20-án, pénteken érkezik Budapestre, hogy a Merlinben lépjen fel hű vokalista társával, MC Conraddal az oldalán. Most ráadásul egy páros belépőt is nyerhetsz a bulira a Kultblogon! Részletek a tovább után.

LTJ Bukem és MC Conrad legutóbb két éve jártak Magyarországon, az elmúlt időszakban használatos Bukem In Session elnevezésű turné keretében. Május 20-án a Merlinben egy príma update-re lehet számítani tőlük arról, hogyan fest a dnb jazzes, táncra perdülős vonala 2011-ben. Emellett atmospheric klasszikusok is minden bizonnyal felcsendülnek majd a hangfalakból, a Good Looking Records feje ugyanis biztos, hogy nem fogja Londonban felejteni a régi Big Bud, PFM vagy Nookie zenéket, nem beszélve a sajátjairól. Az üde törtütem parádéban segítségükre lesz hazai oldalról Palotai, Longman és Tb Gon, a lounge részben pedig Audiotype fog játszani egy deep szettet.

Játék

A játékban az alábbi kérdésre kell helyes megfejtést beküldened, így egy páros belépőt nyerhetsz a május 20-i LTJ Bukem bulira. A megfejtéshez a helyes válasz sorszámát kell elküldened a jatek@kultblog.hu címre 2011. május 18. (szerda) éjfélig. Ne felejtsd el megadni a teljes neved is, hogy beazonosíthassunk, ha nyersz. Sorsolás és eredményhirdetés május 19-én (csütörtök).

Kérdés: Hány részt élt meg LTJ Bukem és MC Conrad Progression Sessions szériája?

Lehetséges válaszok:

  1. 9
  2. 10
  3. 11


Bukem in SESSION – Wuerzburg

Flyer: