— Ajánló

— 2011. July 19. 08:39

— Írta: Kollár Dániel

2011/07/23: Fabio & Grooverider @ Cha-Cha-Cha Cabrio

Summer and bass buli közeleg a Margitszigeten! A TT&A csapata LTJ Bukem után két újabb dnb keresztapát, Fabiot és Grooveridert hozza ide, hogy azok több helyi szárnysegéddel együtt egy nyáréji basszusmaratont nyomjanak Budapest szívében. A Kultblog közösség tagjainak pedig egy páros belépő is bezsebelhető! Részletek a tovább után.

Fabio és Grooverider régóta afféle origónak számítanak a brit drum and bass színtéren. Mára nagymenővé vált producerek tucatjai kilincseltek náluk az első zenéiket a hónuk alatt tartva, rádióműsoraik során pedig jó ideje a rajongók fülébe szivárogtatják a fél-, vagy akár egy évvel későbbi legfelkapottabb release-eket is. A két angol mellett olyan magyar dj-k is a pult mögé állnak a Cha-Cha-Cha Cabrioban az éjszaka folyamán, mint Chris.SU, Mentalien, Axim vagy Reload. A hepaj szombat este 7-től vasárnap reggel 7-ig tart, szóval lesz basszus bőven.

Játék

A játékban az alábbi kérdésre kell helyes megfejtést beküldened, így egy páros belépőt nyerhetsz a július 23-i Fabio & Grooverider bulira. A játékra viszont csak akkor jelentkezhetsz, ha a Kultblog közösség tagja vagy, amit egy Facebook page lájkkal jelezhetsz. A megfejtéshez a helyes válasz sorszámát kell elküldened a jatek@kultblog.hu címre 2011. július 21. (csütörtök) éjfélig. Ne felejtsd el megadni a teljes neved és Facebook profilod címét is, hogy beazonosíthassunk, ha nyersz. Sorsolás és eredményhirdetés július 22-én (péntek).

Kérdés: Melyik angol rádió műsorvezetője Fabio és Grooverider régóta?

Lehetséges válaszok:

  1. Capital FM
  2. BBC Radio 1
  3. Virgin Radio


Grooverider live

Flyer: