— Ajánló

— 2011. September 7. 18:26

— Írta: Kalugyer Roland

2011/09/16: Los Campesinos!, Tunng @ Trafó

A 2000-es évek közepén feltűnő, soktagú Los Campesinos! hibátlanul kiabálta és zajongta bele magát az akkoriban makkegészségesnél is jobban levő angol indie pop-rockba. A cardiffi zenekar jövő pénteken jár felénk, és a Trafóban lép fel a Nagy Britmánia keretében. Nem mellesleg aktuális a program, mert pár hónapon belül jelenik meg a csapat Hello Sadness című negyedik nagylemeze. Az este másik fontos szereplője a folktronica vizein evező Tunng, úgyhogy szép este lesz ez az indie fanok számára.

Játék

A játékban az alábbi kérdésre kell jó megfejtést küldened, így egy páros belépőt nyerhetsz a szeptember 16-i Nagy Britmánia soron következő állomására. A játékra viszont csak akkor jelentkezhetsz, ha a Kultblog közösség tagja vagy, amit egy Facebook page lájkkal jelezhetsz. A megfejtéshez a helyes válasz sorszámát kell elküldened a jatek@kultblog.hu címre 2011. szeptember 13. (kedd) éjfélig. Ne felejtsd el megadni a teljes neved és Facebook profilod címét is, hogy beazonosíthassunk, ha nyersz. Sorsolás és eredményhirdetés szeptember 14-én (szerda).

Kérdés: Melyik Los Campesinos! tag hagyja el a közeljövőben a zenekart (és egyébként a budapesti lesz az utolsó fellépése)?

Lehetséges válaszok:

  1. Harriet Campesinos!
  2. Gareth Campesinos!
  3. Ellen Campesinos!

Ez a játék lezárult. A helyes megfejtés Harriet Campesinos! (1-es) volt. A résztvevőket emailben értesítettük.


Los Campesinos! – Romance Is Boring


Los Campesinos! – Broken Heartbeats Sound Like Breakbeats @ Primavera


Tunng – Hustle