— Ajánló

— 2011. September 21. 13:13

— Írta: Kollár Dániel

2011/09/29: Kraak & Smaak live @ A38

Szeptember utolsó csütörtökén rengeteg funkot fog fújni az őszi szellő a Duna fölé. A frissen alakuló Neston rádió launch partyján ugyanis nem más lép fel, mint a holland Kraak & Smaak. A tovább után ráadásul egy páros belépőt is nyerhettek rá a Kultblogtól!

A Kraak & Smaak tipikusan az a formáció, amire az ember akármelyik fesztiválprogramot lapozgatva egy szempillantás alatt rábök, hogy “na arra megyünk!” Az Oscar de Jong, Mark Kneppers és Wim Plug alkotta trió két nagy dobást is tartogatott az idei évre: az Electric Hustle című albumukkal egyrészt továbbvitték a védjegyüknek számító funkkal és nu-jazzel teli breakbeates hangzást, másrészt pedig csavarva egyet a sztorin, egy hatfős élő zenekarral előadott showt húztak a lemez köré. Ez a műsor lesz első ízben látható Magyarországon a Neston kick off partyján.

Hazai oldalról a holland vendégsereg fogadására érkezik Kardos-Horváth János új zenekara, a K2, zenélni fog a rádió oldaláról Nesta, valamint a pult mögé áll Add2Basket egy nu disco szettel.

Játék

A játékban az alábbi kérdésre kell helyes megfejtést beküldened, így egy páros belépőt nyerhetsz a szeptember 29-i Kraak & Smaak bulira. A játékra viszont csak akkor jelentkezhetsz, ha a Kultblog közösség tagja vagy, amit egy Facebook page lájkkal jelezhetsz. A megfejtéshez a helyes válasz sorszámát kell elküldened a jatek@kultblog.hu címre 2011. szeptember 27. (kedd) éjfélig. Ne felejtsd el megadni a teljes neved és Facebook profilod címét is, hogy beazonosíthassunk, ha nyersz. Sorsolás és eredményhirdetés szeptember 28-án (szerdán).

Kérdés: Melyik ismert dance producernek készített remixet a Kraak & Smaak 2011-ben?

Lehetséges válaszok:

  1. Tiesto
  2. Paul Oakenfold
  3. Moby

Ez a játék lezárult. A helyes megfejtés Moby (3-as) volt. A résztvevőket emailben értesítettük.


Neston Kick Off Party – Szeptember 29, A38 Hajó

Flyer: