— Ajánló

— 2011. November 4. 21:46

— Írta: Kalugyer Roland

2011/11/06: Theo Bleckmann @ Trafó

Egy sokat tapasztalt német énekest lát vendégül ezen a hétvégén a Trafó: Theo Bleckmann 15 éven keresztül játszott a kortárs klasszikus zene csillaga, Meredith Monk zenekarában, de ez csupán pályája szelete: dolgozott Philip Glass-szel, Laurie Andersonnal, John Zornnal, jazztől minimalizmusig bejárva a különös és előremutató zenék világát. Budapestre új projektével és társaival érkezik, melyben az enigmatikus brit énekesnő, Kate Bush világát igyekszik megidézni.


Theo Bleckmann – Running Up That Hill (Kate Bush)


Theo Bleckmann – At the river (Charles Ives)

Játék

A játékban az alábbi kérdésre kell helyes megfejtést beküldened, így egy páros belépőt nyerhetsz a november 6-i Theo Bleckmann bulira. A játékra úgy jelentkezhetsz, ha a Kultblog közösség tagja vagy, amit egy Facebook oldali lájkkal jelezhetsz. A megfejtéshez a helyes válasz sorszámát kell elküldened a jatek@kultblog.hu címre 2011. november 5. (holnap) este 22 óráig. Ne felejtsd el megadni a teljes neved és Facebook profilod címét is, hogy beazonosíthassunk, ha nyersz. Sorsolás és eredményhirdetés november 5-én (holnap) éjjel.

Kérdés: Melyik az a rockzenekar, amely Bleckmannhoz hasonlóan feldolgozta Kate Bush híres Running Up That Hill című dalát?

Lehetséges válaszok:

  1. The Antlers
  2. Placebo
  3. Blink 182