— Ajánló

— 2012. September 12. 09:47

— Írta: Varga Csaba

2012/09/15: Socalled @ Akvárium

Az Akváriumban megint megleshetünk valamit a weirdo urbánus művészet idióta bugyraiból, jön ugyanis a klezmer hiphop (van ilyen?) királya, a kanadai Socalled. Műfajok közötti keverés, bakelit kavarás és showmankedős szövegelés várható szombaton, amire most egy páros belépőt is nyerhettek tőlünk!

Ha a bevezető után furán nézel, és egyelőre csak a weirdo az, ami továbbhajtotta a figyelmed, nézz videókat, hogy meggyőzd magad, kell ez neked, szombaton pont erre szeretnél hangosan röhögve-vigyorogva bólogatni a város közepe alatt.


Socalled – You Are Never Alone


Socalled – Work With What You Got

Játék

A játékban az alábbi kérdésre kell helyes megfejtést beküldened, így egy páros belépőt nyerhetsz a szeptember 15-i Socalled koncertre. A játékra viszont csak akkor jelentkezhetsz, ha a Kultblog közösség tagja vagy, amit egy Facebook page lájkkal jelezhetsz. A megfejtéshez a helyes válasz sorszámát kell elküldened a jatek@kultblog.hu címre 2012. szeptember 13. (csütörtök) éjfélig. Ne felejtsd el megadni a teljes neved és Facebook profilod címét is, hogy beazonosíthassunk, ha nyersz. Sorsolás és eredményhirdetés szeptember 14-én (pénteken).

Kérdés: Ki hallható vendégzenészként a Work With What You Got című Socalled számban?

Lehetséges válaszok:

  1. 50 Cent
  2. Boban Markovic
  3. Sophie Solomon

Ez a játék lezárult. A helyes megfejtés a Boban Markovic (2-es) volt. A résztvevőket emailben értesítettük.