— Ajánló

— 2012. September 23. 23:10

— Írta: Varga Csaba

2012/09/27: Blockhead, DJ Cam @ Akvárium

Csütörtökön az Akvárium Klubba ajánlunk kötelező programot: jön a hangulatzene két nagymestere. Blockhead már az első Kultblog podcastban duplán szerepelt, DJ Camnek pedig tavalyi lemezéről írtuk, hogy milyen jól sikerült. Reméljük, hasonlóan keretes szerkezetben mutatják meg a kezdetektől az új zenékig, hogy miért szeretjük őket vagy tíz éve. Gyertek velünk: nyereményjáték páros belépőért!

DJ Cam legutóbbi, 2011-es lemezéről, a Sevenről felidézhetjük a klipet is kapott Swim című számot, ezt találjátok alább. Utána pedig érdekességképp mutatunk egy olyat, amiről a sajtóanyagok biztosan nem szólnak: Blockhead az áprilisban megjelent Interludes After Midnight című saját nagylemeze óta közreműködött producerként egy Preparing For Capture című közös albumon (sőt, szeptemberben ennek egy második része is megjelent), amiről mi most a Matter of Minutes című tracket ajánljuk – a zongorás hook a füledbe akad, az tuti.


DJ Cam – Swim


Illogic & Blockhead – Matter of Minutes

És akkor még némi nosztalgia gyanánt előszedjük a fiók mélyéről az első hivatalos Kultblog podcastot, ami 2006 augusztusában került fel a site-ra, Digital Jockey-val kezdődik és egy Blockhead klasszikussal zárul. A képre kattintás visz a tracklisthez és a letöltéshez.

Flyer:

Játék

A játékban az alábbi kérdésre kell helyes megfejtést beküldened, így egy páros belépőt nyerhetsz a szeptember 27-i DJ Cam-Blockhead bulira. A játékra viszont csak akkor jelentkezhetsz, ha a Kultblog közösség tagja vagy, amit egy Facebook page lájkkal jelezhetsz. A megfejtéshez a helyes válasz sorszámát kell elküldened a jatek@kultblog.hu címre 2012. szeptember 26. (szerda) 12 óráig. Ne felejtsd el megadni a teljes neved és Facebook profilod címét is, hogy beazonosíthassunk, ha nyersz. Sorsolás és eredményhirdetés szeptember 26-a (szerda) délután.

Kérdés: Melyik amerikai hiphopperrel dolgozik a legtöbbet együtt Blockhead mint producer?

Lehetséges válaszok:

  1. Aesop Rock
  2. Cage
  3. Illogic

Ez a játék lezárult. A helyes megfejtés az Aesop Rock (1-es) volt. A résztvevőket emailben értesítettük.