— Egyéb

— 2012. September 21. 08:49

— Írta: Varga Csaba

Kultblog az év kult-szórakozás blogja

Minket ért a legnagyobb meglepetés, amikor megtudtuk, hogy 2012-ben a Goldenblog szakmai zsűrije a Kultblogot választotta az év legjobb kult-szórakozás témájú blogjának. Az elismerést köszönjük szépen, megyünk tovább.

Az egész ügy egyébként onnan nézve a legérdekesebb, hogy mi nem neveztünk ezen a versenyen. Ennek az oka egyszerű: az elmúlt években volt, hogy lelkesen odatettük magunkat, még talán kampányoltunk is rá, de a trend azt mutatta, hogy egy-egy aktuális hype mindig sokkal jobb pozícióban van a nyerésre mint egy konzisztensen, évek munkájával fenntartott blog. Így aztán idén már nem erőltettük.

Viszont, meglepetésünkre mégis ott volt a nevünk a hosszú, nevezett blogok listáján, vagyis az olvasóink közül valaki csak bedobott minket a kalapba. (Úgyhogy nektek köszönhetjük az egész dolgot, kedves olvasók: köszi, megtiszteltetés!) Aztán még nagyobb volt a meglepetés, mikor kiderült, hogy a legjobb 10 shortlistjére is befutottunk. A végső sokkot pedig az okozta, mikor megtudtuk, hogy meg is nyertük a saját kategóriánk szakmai díját.

Az elismerést a zsűrinek is köszönjük, de azért nem gondoljuk túl, úgyhogy megyünk tovább, és csináljuk továbbra is azt, ami miatt szerettek és olvastok minket. Teaser gyanánt annyit elárulhatok, hogy nem csak a tartalmak fognak a megszokott minőségben érkezni, de hamarosan formailag is ismét lépünk egy szintet. Tetszeni fog, majd meglátjátok. ;)

Addigis stay tuned, és kösz a halakat!