— Egyéb

— 2008. November 11. 04:50

— Írta: Varga Csaba

Kultblog redesign krónika

Így a nap végére az oldalban leledzett hibákat remélhetőleg nagy arányban sikerült elcsípni, és kigyilkolni, viszont továbbra is él, hogy lehet sikítani, ha valaki furcsát lát. Most a jómunkásemberek nekilátnak összelapátolni a megfelelő tartalmakat a megfelelő helyekre, és hamarosan már egészen úgy fognak kinézni a dolgok, ahogy kellene nekik. Groarg!

A mai nap végeredményben egy leleplezés jegyében telt pause lett a világon innen, ami három nap alatt öt óra alvással kifejezetten valós élmény. A play gombot holnap reggel nyomjuk, minden indul gőzerővel, toporognak már a mindenféle dolgok a kulisszák mögött. Stay tuned!

2008. 11. 11. 09:12

Látom, hogy vannak nyűgjei a sitebuildnek, de nem mindenhol értem még,hogy mi a hiba. Remélhetőleg a mai nap végére minden beáll akerékvágásba bele. Azért ha valaki spottol bármilyen hibát, azt nelegyen rest bekommentálni ide, mert több szem többet lát, meg hasonlóősi indián bölcsességek.

2008. 11. 11. 04:55

Akartam valami szépet ide írni, hogy ha készen lesz a site, hogy mégis itt ez az új design, meg ilyenek, de most így a hajnal ötös finisben (és a reggel hetes kelést szem előtt tartva) maradjunk annyiban, hogy itt van, működik, és egyelőre ettől meg vagyok könnyebbülve. A holnapi nap folyamán helyrekerül majd a tartalom (most még kicsit kusza lehet, barátkozik a forma a belsővel), befésülöm a híreket visszamenőleg, és persze kikerül az ígért Fine Cut Bodies mix is. Ezt a postot meg majd leszedem, de kellett valami shout out azért mégis csak, hogy hát tessék, hát csak készen lett. :)