— Egyéb

— 2011. August 8. 09:44

— Írta: Varga Csaba

Szavazz a Kultblogra a Goldenblogon!

Idén a közönség is teljesértékűen szavazhat a Goldenblogon (a magyar blogok versenyében), úgyhogy most támogathatod legegyszerűbben a Kultblogot és az igényes kultúrát. Egyből hajthatsz a szavazáshoz, vagy kattints ebbe a cikkbe, ha nem vagy benne biztos, hogyan kell, és megmutatjuk. Előre is köszönünk minden szavazatot!

Legegyszerűbben úgy tudsz a Kultblogra voksolni, ha az alábbi linkre taposol, ami egyből odavisz, ahol a Kultblogra szavazás történik:

Szavazok a Kultblogra a Goldenblog 2011-en

Ezután már csak pöttyöt kell raknod a Kultblog neve mellé, majd baloldalt megjelenik egy Belépés gomb. Ezt megnyomva egy Facebook belépést (és egy alkalmazás leokézását) követően tudod nyomni a szavazás gombot. Így fest ez képekben:

Ha kalandozó kedvű vagy, és a teljes bloglista nézegetése közben szeretnéd kiszúrni a Kultblogot, az melósabb, mert kissé el vagyunk rejtve az ABC sorrend miatt (kár, hogy nem írunk a név elé egy felkiáltójelet), de ha megkeresed a szavazás oldalon a Kult-szórakozás kategória dobozát (alábbi képen – 1), azon belül a jobboldali listában kell letekerned a K betűig, és ott lesz a Kultblog (2). Innentől a menet ugyanúgy a belépéssel (3) folytatódik mint fent.

Ha szavazol ránk, megköszönjük, hogy máris tettél valamit az igényes kultúráért! Ha megosztod a szavazásod és/vagy ezt a bejegyzést, pláne hálásak leszünk.