— Egyéb

— 2012. February 10. 08:31

— Írta: Kalugyer Roland

Támogasd az A38-at a Lonely Planet szavazásán

Ha van hazai koncerthelyszín, ami megérdemli, hogy a jó ügy érdekében összefogjunk érte, az nyilván az A38 hajó. Ajánló rovatunk leggyakoribb vendége a útikönyveiről ismert Lonely Planet szavazásán áll az élen – a világ legjobb helye kategóriában! Segítsünk neki, hogy ez így is maradjon.

Megnyugtató állandósággal pihenteti a vasmacskát az A38 a Petőfi híd budai hídfőjénél, és immár kilenc éve hoz el évről évre olyan előadókat, zenekarokat, tehetséges és aktuális neveket, akik nem találnának még egy ilyen jó koncerthelyszínt Budapesten. A Kultblog stábja is folyamatosan tudósít innen, és valószínűleg számotokra sem ismeretlen a hely. Ezért is szólunk a Lonely Planet versenyéről, melyet megnyerni nem kis presztízs lenne, és valószínűleg jelentősen emelné kedvenc hajónk külhoni ismertségét.

A szavazáson való részvétel egyszer már megjárta a sajtót, de tévesen úgy jött le sokaknak, hogy a verseny lezárult, pedig csak február 21-én ér majd véget. Jelenleg még éppen a dobogó legfelső fokán áll a hajó, de ha még nem szavaztatok, hozzásegíthetitek, hogy magabiztosan őrizhesse meg pozícióját. Csak egy like-ot kell odabökni, és nem kell semmilyen alkalmazást elfogadni, spamet sem kapsz később. A lájkolók között bónusz karma pontokat sorsolunk ki.

Szavazás a Lonely Planet hivatalos honlapján