— Könyv

— 2008. February 24. 23:48

— Írta: Varga Csaba

Szomjas oázis játék

A Szomjas oázis című könyvért folyt nyereményjátékunk először feltett egyszerű kérdését kénytelenek voltunk megváltoztatni, az újabb kör viszont már extra néheznek bizonyult, így mi lepődtünk meg a legjobban: helyes megfejtés nem is született! A nem nyerők azonban ne csüggedjenek, hiszen a másik oldalon senki sincs, a könyv pedig garantáltan nem fog a mi polcunkon megporosodni, úgyhogy az újabb fordulat: dupla vagy semmi! Részletekért kattints tovább!

Két héttel ezelőtt olvashattátok cikkünk a Szomjas oázis című novellagyűjteményről, amelynek kapcsán meg is lehetett nyerni egy példányt a könyvből. Az első kérdésünk füstbe ment, miután nem moderáltuk elég gyorsan a kommenteket, úgyhogy egy újrajáték keretében arra kerestük a választ, hogy melyik az a csont, amelyik különbözik a nő és a férfi testében?

A válaszok sokszínűségére, mondhatni, számítottunk, arra viszont nem, hogy helyes válasz nem is érkezik. Volt, aki a biosz óráról lóghatott, más hittanra járhatott túl sokat, egyre nem tippelt senki, ami pedig a helyes válasz lett volna: a medencecsont. Aki nem hiszi, járjon utána.

Viszont, hogy ne érje szó a ház elejét, a kiút nem a “senki nem nyert” lesz, hanem a dupla vagy semmi! Éppen ma olvashattad a Kultblogon a Dexter dühödt démonai kritikáját, amiben találhatsz egy kérdést a könyv megnyeréséért. Most erre a kérdésre adott válaszod nem egy, hanem mindjárt két nyereménnyel tesz gazdagabbá! Ha tehát jól felelsz az ott megadott feladványra, tiéd lehet a Jeff Lindsay-könyv mellé a Szomjas oázis című antológia is.

Hajrá! A megfejtéseket március 1-jéig várjuk az info kukac kultblog pont hu címre. Eredményhirdetés március 2-án.