— Zene

— 2009. August 22. 12:20

— Írta: Varga Csaba

Kultblog TV: Sziget 2009, 1. nap

Ahogy azt már korábban is jeleztük, a Kultblog TV kamerája végig kint volt a Szigeten, és követte az eseményeket, hogy aztán videók formájában is beszámolhassunk nektek, mi minden történt odakint. Az első napi videocast montázsa a legjobb koncertek egy-egy szeletének, hogy az otthonülők és nosztalgiázni vágyók is visszanézhessék, hogyan szólt az IAMX, a Nouvelle Vague, a Ska-P, az Uno y Medio vagy épp a Calexico. Katt!

 

 

Szolgálati közlemény: a Kultblog TV csatornája költözik a YouTube-ra, a korábbi videók egyelőre még a Vimeón érhetők el, de hamarosan ezeket is átvisszük. A költözés technikai vonzata, hogy a YouTube 10 percben maximálja egy videó hosszát, ezért is van, hogy a napi beszámolóba éppen hogy csak a montázsszerű koncertrészletek fértek.

A koncerteken kívül viszont van egy rakás egyéb footage, leginkább Szigetes életképek és persze interjúk, úgyhogy ezek külön videókban érkeznek. Magunknak nem tartunk meg semmit, ezt megígérjük! Aztán a végén még az is lehet, hogy az egész anyagot egyben, egy dokuszerű filmként teljes hosszában, egybe vágva is közkinccsé tesszük, de erről még nem döntött a nagy univerzális tanács. Esetleg lehet szavazni kommentben, hogy legyen-e ilyen.