— Zene

— 2009. June 10. 08:44

— Írta: Varga Csaba

Új Realistic Crew album ingyen – június 15-én (frissítve)

Van, akinek várva várt, és biztos lesz, aki csak most hallja először, de június 15-én érkezik meg az új Realistic Crew album Freedom Eats The Soul címmel, amellyel kapcsolatban mi biztosan az első tábort gazdagítjuk. A magyar triphop szárba szökkenésénél az első sorban tevékenykedő formáció akkora lécet tett fel az előző nagylemezzel és stúdióminőségben lenyűgöző élő fellépéseivel, hogy nem kevés a megugrandó szint, de remélhetőleg lesz miből átlépni. Az esélyek növelése érdekében a sok munka után a német Calyx stúdióba vitték az anyagot ráncba szedés céljából, mint ahogy azt már korábban is emlegettük. Vagyis nagy a várakozás, nagyok a remények, úgyhogy várjátok ti is!

Fontos info, és örülhetnek a letöltős fenegyerekek, hogy a lemezt ingyenesen lehet majd begyűjteni mp3 formátumban az együttes hivatalos honlapjáról, a realisticcrew.net-ről! Azért reméljük, hogy legalább egy limited digipack formátum elérhető lesz valamikor polcon elhelyezés céljából és saját használatú flac gyártásához.

Friss hír, hogy az albumot támogatni lehet majd online formában PayPal gomb nyomogatásával, és a fenti tippünk helyes volt, vagyis lesz limitált számú fizikai megjelenése a lemeznek. A korong június 16-tól beszerezhető az AktRecords és a Deep Records üzleteiben, a Toldi moziban és a Kiadó kocsmában.

Aktuális bejelentendő info még, ami egyszer már a Kultblogon is szóba jött, hogy a zenekarban a mikrofon előtti posztot Berger Dalmától a számos projektből ismert Judie Jay veszi át. Ez a változás majd az élő fellépéseken lesz zsűrizhető, aminek egy példája volt már a Cinema Tour 3-on, és a YouTube-on két videón (One Year, Synchron) keresztül is eldöntheti mindenki magának, hogy működik-e az új forma. Egy harmadik videót pedig nézz alább, ízelítőül az új lemezről.


Realistic Crew feat. MC Zeek – Incore Wrecked