— Zene

— 2008. May 9. 10:51

— Írta: Varga Csaba

Yael Naim és Laár nyereményjátékok

Múlt héten kiírt nyereményjátékaink tegnapi sorsolása a HQ technikai problémái miatt mára csúszott. Most viszont már csak egy továbbra kattintás választ el attól, hogy megtudd, nyertél-e egyet a cédéből, amivel a világ megismerte Yael Naim nevét, illetve tiéd lett-e Laár András legújabb hangos mesekönyve!

Yael Naim és David Donatien pozitív ujjongást kiváltó lemezéért arra a kérdésre kerestük a választ, hogy melyik filmben volt hallható egy Yael Naim által énekelt dal 2000-ben? A helyes megfejtés Elie Chouraqui filmje, a Harrison’s Flowers, avagy A felejtés virágai volt. Sokan küldtetek be jó megoldást, nyertes azonban csak egy van, aki nem más mint: Izolda.

Éppen hét nappal ezelőtt olvashattatok egy interjút Laár Andrással, amelynek kapcsán áruba bocsátottuk legújabb kiadványát, A Csőevő Duhajka meséi című hangos meseregényt. A kérdés az volt, hogy kik a Tyúkszínház társulatának tagjai. A helyes válasz, hogy ez a L’art pour l’art Társulat egy speciális változata, amikor csak két vagy három tag lép fel együtt, így a társaság bármely két vagy három tagja lehet, a hagyományos verzió azonban a Dolák-Saly – Laár párost takarja. Aki hasonló terjedelemben válaszolt és nyert: Preszlikné M. Ági.

A nyerteseknek gratula, a többiek pedig ne búsúljanak, hamarosan újabb játékok jönnek! Stay tuned!